Vollenbak stoverij met appelmoes in 30 minuten (+ 2,5 u. sudderen)


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg rundsstoofvlees
- 2 uien
- 200 g gerookte spekjes Delhaize
- 200 g Parijse champignons
- 800 g frietaardappelen
- 1 zakje stoofvlees kruidenmix Delhaize
- 80 cl kalfsfond
- 1 flesje Mc Chouffe 33 cl
- 1 grote volkorenboterham
- 2 el Dijon-mosterd
- 40 g bakboter
- 3 el olijfolie
- 2 el roux voor bruine sauzen
- 3 takjes tijm
- 1 blaadje laurier
- 2 el Provençaalse kruiden
- peper
- 6 appels (voor de appelmoes)
- 30 g boter (voor de appelmoes)
- 1 kg rundsstoofvlees
- 2 uien
- 200 g gerookte spekjes Delhaize
- 200 g Parijse champignons
- 800 g frietaardappelen
- 1 zakje stoofvlees kruidenmix Delhaize
- 80 cl kalfsfond
- 1 flesje Mc Chouffe 33 cl
- 1 grote volkorenboterham
- 2 el Dijon-mosterd
- 40 g bakboter
- 3 el olijfolie
- 2 el roux voor bruine sauzen
- 3 takjes tijm
- 1 blaadje laurier