Recept zoekresultatenVolkorensandwich met omelet en spinazie
Delhaize logo
  • Volkorensandwich met omelet en spinazieA

Volkorensandwich met omelet en spinazie

door Sofie Dumont

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Volkorensandwich met omelet en spinazieA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1/2 fitness stokbrood om te bakken
  • 1 sneetje jonge kaas
  • 4 sneetjes kalkoenfilet
  • 1 groot ei
  • 10 g boter
  • 20 g spinazieblaadjes

Begin met koken

Bereidingstijd : 10 min.

  1. Open het stokbrood en beleg het met jonge kaas en kalkoenfilet. Klop een ei los met peper en zout. Verwarm boter in een kleine braadpan en bak er een omelet in, net als een kleine pannenkoek, zonder ze om te draaien.
  2. Haal de pan van het vuur, beleg de omelet met spinazieblaadjes en plooi ze in 2. Leg ze mee tussen de sandwich en smullen maar!

Tip: Vervang de kalkoenfilet eventueel door kipfilet of rauwe ham.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 613; energie (kCal): 145; vetten (g): 4,3; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 0,7; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 21,3; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 994,7
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Snack,Ontbijt
  • Volkorensandwich met omelet en spinazieA