Recept zoekresultatenVolcano potatoes met gerookte forel en prei
Delhaize logo
  • Volcano potatoes met gerookte forel en prei
    B

Volcano potatoes met gerookte forel en prei

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Voorgerecht
Volcano potatoes met gerookte forel en preiB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 800 g grote, bloemige aardappelen (bijv. frietaardappelen)
  • 1 preiwit
  • 10 g verse dille
  • 200 g zure room
  • 150 g gerookte forel
  • 1/2 teentje knoflook
  • 2 el foreleitjes
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Prei | Bussel | Cat1

Delhaize

Prei | Bussel | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Kruiden | Dille

Santa Maria

Kruiden | Dille

12 gr

€2,95

Room | Zuur | 15 % V.G.

Delhaize

Room | Zuur | 15 % V.G.

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Forel | Zalm | Gerookt

Gabriel

Forel | Zalm | Gerookt

150 gr

€4,79

Foreleieren

Gabriel

Foreleieren

50 gr

€3,99

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€18,10

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 2 u baktijd

  1. Warm de oven voor op 180°C. Was en droog de aardappelen. Prik er met een vork een tiental gaatjes in. Leg de aardappelen op de bakplaat en gaar ze 1.30 u in de oven.
  2. Haal ze uit de oven, laat ze afkoelen en snijd ze in twee. Hol de gare aardappele, uit. Meng deze aardappelpuree in een kom met de ingrediënten. Vul de uitgeholde aardappelschil met het pureemengsel en bak 30 min in de oven.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 490; energie (kCal): 117; vetten (g): 6,3; verzadigde vetten (g): 3,7; koolhydraten (g): 9,6; suikers (g): 1,3; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 334,39
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 490; energie (kCal): 117; vetten (g): 6,3; verzadigde vetten (g): 3,7; koolhydraten (g): 9,6; suikers (g): 1,3; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 5,3; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 334,39
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Overig
Voorgerecht
  • Volcano potatoes met gerookte forel en prei
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Prei | Bussel | Cat1

Delhaize

Prei | Bussel | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Kruiden | Dille

Santa Maria

Kruiden | Dille

12 gr

€2,95

Room | Zuur | 15 % V.G.

Delhaize

Room | Zuur | 15 % V.G.

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Forel | Zalm | Gerookt

Gabriel

Forel | Zalm | Gerookt

150 gr

€4,79

Foreleieren

Gabriel

Foreleieren

50 gr

€3,99

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€18,10