Vleesbrood met oregano en specerijen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 20 cl “Arabbiata” of “Basilico” tomatensaus Delhaize
- 750 g Bio rundergehakt
- 2 kl gedroogde oregano
- 2 snufjes geraspte nootmuskaat
- 1 kl gemalen Cayennepeper
- 400 g kerstomaten
- 2 teentjes knoflook
- 3 e.l. olijfolie
- 6 el paneermeel
- 2 uien
- zout
- 20 cl “Arabbiata” of “Basilico” tomatensaus Delhaize
- 750 g Bio rundergehakt
- 2 kl gedroogde oregano
- 2 snufjes geraspte nootmuskaat
- 1 kl gemalen Cayennepeper
- 400 g kerstomaten
- 2 teentjes knoflook
- 3 e.l. olijfolie
- 6 el paneermeel
- 2 uien
- zout