Recept zoekresultatenVissoep met groenten
Delhaize logo
 • Vissoep met groentenC

Vissoep met groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

2 op 5
Andere
Overig
Andere
Vissoep met groentenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 2 el olijfolie
 • 400 g groenten voor juliennesoep 365
 • 20 cl verse room 365
 • 2 afgestreken eetlepels bloem 365
 • 2 groentebouillonblokjes 365
 • 300 g diepgevroren pangasiusfilets 365
 • peper
 • 1 koffielepel Provençaalse kruiden

Begin met koken

 1. Doe de olie in een kookpot en stoof er de groenten en de Provençaalse kruiden in op zacht vuur gedurende 5 min. Bestrooi dan met de bloem, meng 30 sec., voeg geleidelijk aan 1 l warm water toe. Doe er de verkruimelde bouillonblokjes bij en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat 10 min. zacht koken.
 2. Snij de vooraf ontdooide vis in kleine blokjes en doe ze, samen met de room, bij de groenten. Laat nog 2 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
 3. Dien onmiddellijk op, eventueel versierd met takjes dille. Serveer met knapperig brood.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 635; energie (kCal): 153; vetten (g): 11,7; verzadigde vetten (g): 5,7; koolhydraten (g): 5,2; suikers (g): 2; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 373,17
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Andere
 • Vissoep met groentenC