Viskoekjes met rode curry

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 18 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 680 g kabeljauwfilet
- 5 afgestreken el maïszetmeel
- 1 groot ei
- 2 el vissaus ("Thais" gamma Delhaize)
- 1 el rode currypasta
- 3 lente-uitjes
- 75 g heel fijne sperziebonen
- 4 el fijngesneden koriander
- arachideolie
- peper
- saus van het Thais gamma Delhaize: "chili sauce sweetened" en/of "seafood sauce"
- 680 g kabeljauwfilet
- 5 afgestreken el maïszetmeel
- 1 groot ei
- 2 el vissaus ("Thais" gamma Delhaize)
- 1 el rode currypasta
- 3 lente-uitjes
- 75 g heel fijne sperziebonen
- 4 el fijngesneden koriander
- arachideolie
- peper
- saus van het Thais gamma Delhaize: "chili sauce sweetened" en/of "seafood sauce"