Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenVisballetjes met groene kruiden en komkommersalade
Delhaize logo
  • 00:00
    -05:14
    A
  • Visballetjes met groene kruiden en komkommersalade

Visballetjes met groene kruiden en komkommersalade

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Visballetjes met groene kruiden en komkommersaladeA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 40 g dille
  • 3 bokalen visfond (19 cl per bokaal)
  • 1 sjalot
  • peper
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 limoen
  • 1 komkommer
  • 1 ei
  • 125 g Griekse pasta
  • 500 g zalmhaasjes

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min. + baktijd 20 min.

  1. Snijd de zalm tot brunoise (of zeer fijne dobbelsteentjes) en doe deze in de keukenrobot. Mix kort tot de zalm fijngehakt is.
  2. Meng de zalm samen met de dille, gesnipperde sjalot, paneermeel en ei. Kruid met peper en zout.
  3. Rol er balletjes van en pocheer ze in de visfumet gedurende 15 min.
  4. Voor de komkommersalade: schil de komkommer met een dunschiller in lange banden.
  5. Kook de Griekse pasta en koel hem af, meng onder de komkommerbanden. Kruid met peper en zout, het sap van een limoen en de olijfolie.
  6. Werk de salade af met de gehakte dille en serveer bij de zalmballetjes.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 406; energie (kCal): 97; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 6,4; suikers (g): 0,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 485,87
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • 00:00
    -05:14
    A
  • Visballetjes met groene kruiden en komkommersalade