Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenVirgin San Francisco
Delhaize logo
  • Virgin San FranciscoE

Virgin San Francisco

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Dranken en cocktails
Virgin San FranciscoE

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 citroenen
  • 6 dl vers sinaasappelsap
  • 4 trosjes rode bessen
  • 4 aardbeien
  • 8 el aardbeiensiroop (of grenadine)
  • 5 dl spuitwater
  • 20 ijsblokjes
  • 4 takjes munt

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Pers het sap van 4 citroenen en meng het met 6 dl vers sinaasappelsap.
  2. Verdeel de ijsblokjes over glazen en voeg het sap toe. Vul de glazen verder aan met spuitwater. Laat de aardbeiensiroop heel langzaam langs de kant van het glas vloeien, net tegen de rand.
  3. Werk af met de aardbeien, de rode bessen en de munt. Steek een rietje in elk glas en serveer meteen.

Tip: Houd de punt van een lepeltje schuin tegen de rand van het glas en laat de siroop langs de rug van het lepeltje vloeien. Siroop is zwaarder dan de andere vloeistoffen en zal dus tot op de bodem vloeien.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Dranken en cocktails
  • Virgin San FranciscoE

Deze recepten kan je ook leuk vinden