Recept zoekresultatenVietnamese salade met zwarte heilbot
Delhaize logo
  • Vietnamese salade met zwarte heilbot
    B

Vietnamese salade met zwarte heilbot

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Overig
Lunch
Vietnamese salade met zwarte heilbotB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g Chinese kool
  • 500 g zwarte heilbotfilet
  • 2 wortelen
  • 1 grote rode ui
  • 10 beaux brins stevige munttakjes
  • 15 cl rijstazijn
  • 2 el suiker
  • 2 el gegrilde sesamzaadjes
  • zout en peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Paksoi

Delhaize

Paksoi

1 st

€1,69

Heilbot | Gerookt

Delhaize

Heilbot | Gerookt

4 × 140 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€19,96

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Rijstazijn

Saitaku

Rijstazijn

15 cl

€3,39

Suiker | Vervanger

Zusto

Suiker | Vervanger

300 gr

€4,29

Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame

Santa Maria

Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame

44 gr

€4,15

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€39,50

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Giet de suiker en de rijstazijn in een grote slakom. Voeg de fijngesneden rode ui toe en meng goed. Laat afkoelen.
  2. Laat de zwarte heilbotfilet een tiental minuten stomen.
  3. Rasp intussen de wortels en snij ze in fijne reepjes. Snij de chinese kool fijn, start met het groene gedeelte. Voeg de fijngehakte muntblaadjes toe.
  4. Wanneer de heilbotfilet gaar is, kan je hem kruiden en een beetje laten afkoelen. Verkruimel hem grof.
  5. Giet de kool, munt en wortelen in de slakom met de azijn en rode ui; meng alles goed door elkaar. Leg de vis bovenaan en serveer hem vers, bestrooi met sesamzaad.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 452; energie (kCal): 108; vetten (g): 5,9; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 4,7; suikers (g): 3,1; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 8,5; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 343,66
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 452; energie (kCal): 108; vetten (g): 5,9; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 4,7; suikers (g): 3,1; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 8,5; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 343,66
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Overig
Diner
Lunch
  • Vietnamese salade met zwarte heilbot
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Paksoi

Delhaize

Paksoi

1 st

€1,69

Heilbot | Gerookt

Delhaize

Heilbot | Gerookt

4 × 140 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€19,96

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Rijstazijn

Saitaku

Rijstazijn

15 cl

€3,39

Suiker | Vervanger

Zusto

Suiker | Vervanger

300 gr

€4,29

Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame

Santa Maria

Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame

44 gr

€4,15

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€39,50