Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenVerrine van gerookte zalm en groene appel
Delhaize logo
  • Verrine van gerookte zalm en groene appel
    A
Verrine van gerookte zalm en groene appelA

Verrine van gerookte zalm en groene appel

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

6 porties
  • 1/2 citroen
  • 100 g gerookte zalm
  • 3/4 groene appel
  • 1 lente-uitje
  • 2 el room "365"
  • 100 g verse magere kaas
  • zwarte peper
  • 1/2 citroen
  • 100 g gerookte zalm
  • 3/4 groene appel
  • 1 lente-uitje
  • 2 el room "365"
  • 100 g verse magere kaas
  • zwarte peper

Begin met koken

1
Snij de zalm fijn.
2
Prak de kaas met een vork en meng met room en peper.
3
Pers de citroen uit en meng het sap in een kom met de 2/3 van de appel (niet geschild, in kleine blokjes gesneden).
4
Snij de rest van de appel in fijne schijfjes en besprenkel met citroensap.
5
Verdeel de appelblokjes over de de glaasjes (1 per portie), schep er de zalm boven op en eindig met de verse kaas. Werk af met het fijngesneden uitje. Dek af en zet in de koelkast.
6
Versier net voor het opdienen met de stukjes appel. Serveer fris.
1
Snij de zalm fijn.
2
Prak de kaas met een vork en meng met room en peper.
3
Pers de citroen uit en meng het sap in een kom met de 2/3 van de appel (niet geschild, in kleine blokjes gesneden).
4
Snij de rest van de appel in fijne schijfjes en besprenkel met citroensap.
5
Verdeel de appelblokjes over de de glaasjes (1 per portie), schep er de zalm boven op en eindig met de verse kaas. Werk af met het fijngesneden uitje. Dek af en zet in de koelkast.
6
Versier net voor het opdienen met de stukjes appel. Serveer fris.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 433; energie (kCal): 104; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 4,3; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 71,46
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 433; energie (kCal): 104; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 4,3; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 71,46
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Lente,Zomer
Hapjes

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Strips | Zalm | Gerookt | Bio

Delhaize

Strips | Zalm | Gerookt | Bio

100 gr

Bio

€4,79

Appel | Pinkids | 8 stuks

Pink Lady

Appel | Pinkids | 8 stuks

8 st

€3,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Room  35%

Delhaize

Room 35%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,91

Smeerkaas | Light | 8 porties

Maredsous

Smeerkaas | Light | 8 porties

8 x 16 gr

€5,29

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€17,66