Veggieburgers, guacamole met kikkererwten en pickles van rode uien

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el olijfolie
- 120 g gekookte kikkererwten; uitgelekt gewicht (voor de guacamole)
- 1 el tahini (voor de guacamole)
- 750 g rode uien (voor de pickles van rode uien)
- 50 g rietsuiker (voor de pickles van rode uien)
- 5 dl ciderazijn (voor de pickles van rode uien)
- 2 takjes tijm (voor de pickles van rode uien)
- 1 kl zout (voor de pickles van rode uien)
- 4 burgers Greenway
- 2 zoete little-gemharten
- 4 hamburgerbroodjes
- Saus ‘Cowboy’ Brussels Ketjep
- peper
- 2 avocado’s (voor de guacamole)
- 1/2 citroen (voor de guacamole)
- peper en zout (voor de guacamole)
- 2 blaadjes laurier (voor de pickles van rode uien)
- 10 zwarte peperbollen (voor de pickles van rode uien)
- 2 el olijfolie
- 120 g gekookte kikkererwten; uitgelekt gewicht (voor de guacamole)
- 1 el tahini (voor de guacamole)
- 750 g rode uien (voor de pickles van rode uien)
- 50 g rietsuiker (voor de pickles van rode uien)
- 5 dl ciderazijn (voor de pickles van rode uien)
- 2 takjes tijm (voor de pickles van rode uien)
- 1 kl zout (voor de pickles van rode uien)
- 4 burgers Greenway
- 2 zoete little-gemharten
- 4 hamburgerbroodjes
- Saus ‘Cowboy’ Brussels Ketjep
- peper
- 2 avocado’s (voor de guacamole)
- 1/2 citroen (voor de guacamole)