Delhaize logo
  • Veggiebolo

Veggiebolo

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Overig
Pasta
Veggiebolo

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 wortelen
  • 1 paprika
  • 350 g gele datterini pelati
  • 1 sjalot
  • 350 g Parmigiano
  • 500 g lasagnettes
  • 10 g basilicum Pistou
  • 1/2 koffielepel ‘Italia Mix’-kruiden Market Fresh
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Courgette | 1Stuk
    1 st
    0,60 €/st
    €0,60
    Afhaling vanaf 20/01
  • Aubergine | 1Stuk
    1 st
    0,99 €/st
    €0,99
    Afhaling vanaf 20/01
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Rode paprika | Los | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min.

    1. Snijd alle groenten, uitgezonderd de tomaten, in fijne brunoise en fruit in de olijfolie. Voeg na enkele minuten de gele datterinitomaten toe en de ‘Italia Mix’-kruiden. Kruid bij met peper en zout. Laat 15 min. sudderen op een laag vuurtje.
    2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
    3. Giet de pasta af, meng de saus eronder en werk af met de geraspte parmigiano en enkele blaadjes basilicum Pistou.

    Kooktip

    Reken ongeveer 125 g droge pasta per persoon. Verse pasta slorpt minder water op bij het koken zodat je er iets minder van nodig hebt.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Overig
    Diner
    Andere
    Pasta
    • Veggiebolo

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Courgette | 1Stuk
    1 st
    0,60 €/st
    €0,60
    Afhaling vanaf 20/01
  • Aubergine | 1Stuk
    1 st
    0,99 €/st
    €0,99
    Afhaling vanaf 20/01
  • Wortelen
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Rode paprika | Los | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar