Recept zoekresultatenVegetarische nasi goreng
Delhaize logo
  • Vegetarische nasi goreng
Vegetarische nasi goreng

Vegetarische nasi goreng

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 eieren
  • 300 g bloemkool
  • 300 g wortelen
  • 1 courgette
  • 300 g gedopte edamameboontjes
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 250 g basmatirijst
  • 3 el gesuikerde sojasaus
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • peper
  • 1/2 citroen
  • 4 eieren
  • 300 g bloemkool
  • 300 g wortelen
  • 1 courgette
  • 300 g gedopte edamameboontjes
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 250 g basmatirijst
  • 3 el gesuikerde sojasaus
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • peper
  • 1/2 citroen

Begin met koken

: 25 min.
1
Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in fijne plakjes. Snijd de wortelen met een schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette overlangs tot spaghetti, met de grove kant van de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze in een wok of in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe. Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes toe. Laat nog 5 min bakken.
3
Voeg de rijst en de ontdooide edamameboontjes toe in de wok. Giet er de sojasaus bij, samen met het tomatenconcentraat en het sap van de citroen. Fruit al roerend op een vrij hoog vuur.
4
Bak intussen 4 spiegeleieren in 2 el olijfolie en kruid ze met peper.
5
Werk de rijst af met plukjes koriander. Verdeel de nasi goreng over de borden, leg er telkens 1 ei bovenop en dien meteen op.
1
Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
2
Snijd de bloemkool in fijne plakjes. Snijd de wortelen met een schilmesje in lange slierten. Rasp de courgette overlangs tot spaghetti, met de grove kant van de rasp. Snipper de lente-uitjes fijn en fruit ze in een wok of in een grote sauteerpan met 4 el olijfolie. Voeg na 1 min de bloemkool toe. Voeg na 2 min de wortelen en de courgettes toe. Laat nog 5 min bakken.
3
Voeg de rijst en de ontdooide edamameboontjes toe in de wok. Giet er de sojasaus bij, samen met het tomatenconcentraat en het sap van de citroen. Fruit al roerend op een vrij hoog vuur.
4
Bak intussen 4 spiegeleieren in 2 el olijfolie en kruid ze met peper.
5
Werk de rijst af met plukjes koriander. Verdeel de nasi goreng over de borden, leg er telkens 1 ei bovenop en dien meteen op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,19

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,19

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Edamame

NISSUI

Edamame

400 gr

€5,55

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Rijst | Basmati | Kookbuiltje

Bosto

Rijst | Basmati | Kookbuiltje

4 x 75 gr

€2,29

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Tomaten | Concentraat | Bio

Delhaize

Tomaten | Concentraat | Bio

140 gr

Bio

€0,85

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Reeds in je keuken

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€21,34