Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Overslaan
Delhaize logo
0

Beste collect-klant,Vanwege de geplande nationale staking op maandag 20 juni zullen sommige collect afhaalpunten die dag gesloten zijn. Check de beschikbare tijdslots bij het plaatsen van je bestelling.

Recept zoekresultatenVegetarische korma met kokosmelk
Delhaize logo
  • Vegetarische korma met kokosmelk

Vegetarische korma met kokosmelk

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Kerst
Hoofdgerecht
Vegetarische korma met kokosmelk

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1,5 koffielepels gemalen koriander
  • 2 lente-uitjes
  • 720 g cannellini-bonen (in blik), afgespoeld en uitgelekt
  • 1/2 koffielepel gemalen kaneel
  • 1,5 kl komijn
  • 1 eetlepel ruwe rietsuiker
  • 3 eetlepels arachideolie
  • 2 kardemompeulen
  • 50 g amandelpoeder
  • 2 rode chilipepers
  • 1 stuk verse gember
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 15 dl water
  • 40 cl kokosmelk
  • peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Koriander | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010900012480000
  • Jonge uien | Bussel | Cat1
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
    F1987042300314800000
  • Cannellinibonen
    240 gr
    4,54 €/kg
    €1,09
    S2010100400116760000
  • Kruiden | Kaneel | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010900012230000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 10 min. kooktijd

    1. Hak de uien en doe ze met de olie in een stoofpot. Stoof ze op zacht vuur aan en voeg de gehakte looktenen toe, evenals de fijngesneden chilipepers en de geraspte gember. Bestrooi met al de specerijen, roer 1 min., dek dan af en laat 5 min. stoven op zacht vuur.
    2. Giet ondertussen de bonen (of de kikkererwten) af en spoel ze overvloedig onder koud water.
    3. Doe ze bij in de stoofpot, voeg de kokosmelk toe, het water en de suiker. Breng aan de kook en laat, met deksel, 10 min. op heel zacht vuur sudderen.
    4. Breng op smaak met peper en zout en dien warm op, bestrooid met de gehakte lente-uitjes. Serveer met basmatirijst en naanbrood.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Indiaas
    Vegetarisch
    Kerst
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Vegetarische korma met kokosmelk

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Koriander | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010900012480000
  • Jonge uien | Bussel | Cat1
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
    F1987042300314800000
  • Cannellinibonen
    240 gr
    4,54 €/kg
    €1,09
    S2010100400116760000
  • Kruiden | Kaneel | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010900012230000