Vegetarische hotdog
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Terug naar school,Veggie - minder dan 3€
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 vegetarische worstjes
- 1 scheutje olijfolie
- 50 g waterkers
- 50 g zure room
- 50 g verse kaas bio
- 50 g groene-aspergepunten
- 4 minimeergranenstokbroodjes
- 50 g rucola
- 50 g prinsessenbonen
- 4 radijzen
- 2 minikomkommers
- 1 wortel
- peper van de molen en zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2013041000205910000
F2014102800329020000
F1996111500143900000
F2005083000145000000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min + 5 min baktijd
- Warm de worstjes op. Snijd de broodjes in 2.
- Maak met behulp van een dunschiller slierten van de wortel. Snijd de komkommers en de radijzen in fijne schijfjes. Spoel de rucola.
- Hak de waterkers fijn, meng met de kaas en de zure room, kruid bij indien nodig. Kook de aspergepunten en de prinsessenbonen beetgaar in kokend water. Laat ze schrikken in ijswater.
- Besmeer de broodjes met de kaasmengeling. Beleg de broodjes met de worstjes en de knapperige groenten. Werk af met een scheutje olijfolie.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 778; energie (kCal): 186; vetten (g): 6,6; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 22,3; suikers (g): 2,6; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 531,22
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Terug naar school,Veggie - minder dan 3€
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2013041000205910000
F2014102800329020000
F1996111500143900000
F2005083000145000000
Laad nog 4 producten