Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenVegan smoothie bowl met granola en vruchten
Delhaize logo
  • Vegan smoothie bowl met granola en vruchten
Vegan smoothie bowl met granola en vruchten

Vegan smoothie bowl met granola en vruchten

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

2 porties
  • 200 g druiven
  • 5 dl kokosdrink
  • 1 zakje agar-agar (2 g)
  • 2 el ahornsiroop
  • 75 g amandelen (voor de granola)
  • 75 g cashewnoten (voor de granola)
  • 75 g macadamianoten (voor de granola)
  • 75 g paranoten (voor de granola)
  • 30 g havervlokken (voor de granola)
  • 20 g gepofte quinoa (voor de granola)
  • 80 g agavesiroop (voor de granola)
  • 200 g druiven
  • 5 dl kokosdrink
  • 1 zakje agar-agar (2 g)
  • 2 el ahornsiroop
  • 75 g amandelen (voor de granola)
  • 75 g cashewnoten (voor de granola)
  • 75 g macadamianoten (voor de granola)
  • 75 g paranoten (voor de granola)
  • 30 g havervlokken (voor de granola)
  • 20 g gepofte quinoa (voor de granola)
  • 80 g agavesiroop (voor de granola)

Begin met koken

: 20 min. + 20 min. kooktijd (+ 2 u. koeltijd)
1
Klop de agar-agar met een beetje kokosdrink los en meng ze dan met behulp van een garde met de rest van de kokosdrink, in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat 2 min. al roerend pruttelen. Voeg de ahornsiroop toe, giet in een grote kom en laat minstens 2 u. in de koelkast opstijven.
2
Maak de granola: verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een grote schaal met bakpapier. Stamp de verschillende noten lichtjes fijn en verdeel ze over de schaal. Meng ze goed met de rest van de ingrediënten. Schuif 20 min. in de oven en laat afkoelen.
3
Klop de kokosroom op tot een gladde massa en verdeel hem over de kommen. Werk af met granola, gehalveerde druiven en plakjes pruim. Dien koel op.
1
Klop de agar-agar met een beetje kokosdrink los en meng ze dan met behulp van een garde met de rest van de kokosdrink, in een steelpan. Breng langzaam aan de kook en laat 2 min. al roerend pruttelen. Voeg de ahornsiroop toe, giet in een grote kom en laat minstens 2 u. in de koelkast opstijven.
2
Maak de granola: verwarm de oven voor op 160°C. Bedek een grote schaal met bakpapier. Stamp de verschillende noten lichtjes fijn en verdeel ze over de schaal. Meng ze goed met de rest van de ingrediënten. Schuif 20 min. in de oven en laat afkoelen.
3
Klop de kokosroom op tot een gladde massa en verdeel hem over de kommen. Werk af met granola, gehalveerde druiven en plakjes pruim. Dien koel op.
Nutritionele informatie
Energie: 448 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids,Moederdag
Lente,Zomer
Ontbijt

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt

Delhaize

Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,55

Kokoswater | Pressed

Vita Coco

Kokoswater | Pressed

1 l

€5,39

Agar-Agar | Plantaardig geleermiddel

Vahiné

Agar-Agar | Plantaardig geleermiddel

8 gr

€5,35

Esdoorn | Siroop | Bio

Maple Joe®

Esdoorn | Siroop | Bio

250 gr

Bio

€5,89

Amandelen | Wit

Delhaize

Amandelen | Wit

200 gr

€4,49

Cashewnoten | Gezouten

Delhaize

Cashewnoten | Gezouten

175 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Havermout | Express

Quaker

Havermout | Express

231 gr

€2,69

Quinoa | Bio | Kookbuiltje

Bosto

Quinoa | Bio | Kookbuiltje

4 x 75 gr

Bio

€4,99

Agave | Siroop | Bio

Sunny Bio®

Agave | Siroop | Bio

500 gr

Bio

€5,79

Totaal:
€39,23

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.