
Vegan minicheesecakes met aardbeien


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 180 g Medjooldadels (voor de bodem)
- 60 g paranoten (voor de bodem)
- 60 g pecannoten (voor de bodem)
- 1 snufje zout (voor de bodem)
- 200 g cashewnoten (voor de crème)
- 4 el kokoscrème (voor de crème)
- 4 el agavesiroop (voor de crème)
- 1 el kokosolie (voor de crème)
- 1 vanillestokje (voor de crème)
- 1 snufje zout (voor de crème)
- 500 g aardbeien (voor de garnituur)
- 1 citroen (voor de garnituur)
- 100 g kristalsuiker (voor de vulling)
- 1 dl water (voor de garnituur)
- 2 takjes tijm (voor de garnituur)
- 180 g Medjooldadels (voor de bodem)
- 60 g paranoten (voor de bodem)
- 60 g pecannoten (voor de bodem)
- 1 snufje zout (voor de bodem)
- 200 g cashewnoten (voor de crème)
- 4 el kokoscrème (voor de crème)
- 4 el agavesiroop (voor de crème)
- 1 el kokosolie (voor de crème)
- 1 vanillestokje (voor de crème)
- 1 snufje zout (voor de crème)
- 500 g aardbeien (voor de garnituur)
- 1 citroen (voor de garnituur)
- 100 g kristalsuiker (voor de vulling)
- 1 dl water (voor de garnituur)
- 2 takjes tijm (voor de garnituur)