1
Laat het vocht van de kikkererwten in een grote kom uitlekken en klop het tot stevig schuim (net als eiwitten, maar iets soepeler).
2
Smelt de chocolade (in stukken) au bain-marie. Spatel voorzichtig de gesmolten chocolade onder het kikkererwtenschuim. Meng goed tot een mooi homogene massa. Verdeel over 8 kommen en laat minstens 2 u in de koelkast opstijven.
3
Werk af met de rode vruchten en de fijngestampte amandelen. Dien koel op.
1
Laat het vocht van de kikkererwten in een grote kom uitlekken en klop het tot stevig schuim (net als eiwitten, maar iets soepeler).
2
Smelt de chocolade (in stukken) au bain-marie. Spatel voorzichtig de gesmolten chocolade onder het kikkererwtenschuim. Meng goed tot een mooi homogene massa. Verdeel over 8 kommen en laat minstens 2 u in de koelkast opstijven.
3
Werk af met de rode vruchten en de fijngestampte amandelen. Dien koel op.