Stoofpot van fazant met droge vruchten en druivensap
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Pink Lady
Appel | Pinkids | 8 stuks
8 st
€3,99
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Santa Maria
Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
€3,79
Delhaize
Pijnboompitten
90 gr
€6,39
Santa Maria
Kruiden | Ras El Hanout | Mix
20 gr
€2,19
Bonner
Droge vruchten | Rozijnen | Natuur
200 gr
€2,29
Delhaize
Varken | Filet | Gebraad
2 × +/- 700 gr
+/-€19,30
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 20 min + 1 u 30 min kooktijd
Kooktip
Ras el hanout is een typisch Marokkaans specerijenmengsel verkrijgbaar in de afdeling “wereldkeuken”.
Toon:
Pink Lady
Appel | Pinkids | 8 stuks
8 st
€3,99
Mielbio
Honing | Veldbloemen | Bio | Onverwarmd
300 gr
€5,79
Santa Maria
Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
€3,79
Delhaize
Pijnboompitten
90 gr
€6,39
Santa Maria
Kruiden | Ras El Hanout | Mix
20 gr
€2,19
Bonner
Droge vruchten | Rozijnen | Natuur
200 gr
€2,29
Delhaize
Varken | Filet | Gebraad
2 × +/- 700 gr
+/-€19,30
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25