Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenVarkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen
Delhaize logo
  • Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 60 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 biologische varkenskoteletten
  • 500 g biowortelen
  • 500 g bio-uien
  • 750 g biofrietaardappelen
  • 1 el biologische Luikse siroop
  • 200 ml biokalfsbouillon
  • 1 kl biomosterd
  • 6 eetlepels bio olijfolie
  • 80 g boter bio
  • 3 teentjes bioknoflook
  • 4 takjes biotijm in pot
  • 4 takjes biorozemarijn in pot
  • peper en zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 50 min.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de wortelen en meng ze in een ovenschaal met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en takjes tijm. Meng in een andere schaal de in vier gesneden aardappelen met 4 el olijfolie, de volledige ongepelde teentjes knoflook, rozemarijn, peper en zout. Bak de 2 schalen 40 minuten in de oven.
  2. Snij ondertussen de uien in halve ringen, niet te dun. Bak ze op matig vuur met 50 g boter tot ze goudbruin zijn. Voeg de kalfsbouillon, Luikse siroop en mosterd toe. Zet het vuur zeer laag. Kruid bij.
  3. 15 min voor het einde van de baktijd van de 2 ovenschalen, bakt u de varkenskoteletten op middelhoog vuur in een grote koekenpan met de rest van de boter, peper en zout,
  4. Serveer het vlees met de uiensaus, samen met de geroosterde aardappelen en wortelen.

Tip: Win 10 minuten bij het koken door de wortelen in de lengte in 2 te snijden en de aardappelen in kleinere kwartjes.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
  • Varkenskoteletten met ajuin, geroosterde aardappelen en wortelen