• Iedere donderdag nieuwe promoties
  • Jouw boodschappen, altijd en overal
  • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
  • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
  • Gepersonaliseerde voordelen met je Plus-kaart
  • Mijn snelshopping
  • Mijn lijsten  
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Sauzen en specerijen
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Herfst

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 30 cl appelsap
  • 4 eetlepels graanmosterd
  • muskaatnoot
  • olijfolie
  • 4 sjalotten
  • 1 takje tijm
  • 450 g varkensfilet
Varkensfilet met appelsap
Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bestrijk de varkensfilet met mosterd en leg hem in een ovenschotel. Pel de sjalotten en snijd ze in de lengte in vieren en voeg ze bij het vlees.
  3. Kruid met peper en zout en voeg de tijm toe. Overgiet met 20 cl appelsap en een streepje olijfolie. Zet gedurende 30 minuten in de oven.
  4. Haal het vlees uit de schotel net voor je het opdient en houd het warm. Verwijder de tijm.
  5. Giet het bakvocht samen met de sjalotten in een kom. Voeg hier 10 cl appelsap aan toe en mix tot een romige saus.
  6. Versnijd de varkensfilet en serveer in plakken, overgoten met de saus.

Nutritionele informatie

Energie: 220 kcal

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst