Recept zoekresultatenVarkensbrochettes met rapen en zoetzure lak
Delhaize logo
  • Varkensbrochettes met rapen en zoetzure lak

Varkensbrochettes met rapen en zoetzure lak

Score

Nog niet beoordeeld
Bijgerechten
Varkensbrochettes met rapen en zoetzure lak

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • rode ui
  • honing
  • ketchup
  • mosterd
  • tijm
  • cajunkruiden

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Honing
    500 gr
    3,42 €/kg
    €1,71
  • Mosterd | Dijon
    195 gr
    5,59 €/kg
    €1,09
  • Verse | Tijm
    20 gr
    82,50 €/kg
    €1,65
  • Begin met koken

    Snijd varkensmedaillons ‘Savourette’ in blokjes en rijg ze met groenten op houten satéstokken. Gril ze met een beetje olijfolie en smeer ze halverwege de baktijd in met een lekkere smaakvolle lak.

    Ultrafijngehakte rode ui, gemengd met honing, mosterd, ketchup, cajunkruiden en tijm. Mix alle ingrediënten fijn tot een mooie lak.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Bijgerechten
    • Varkensbrochettes met rapen en zoetzure lak

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rode uien | Netje
    400 gr
    3,38 €/kg
    €1,35
  • Honing
    500 gr
    3,42 €/kg
    €1,71
  • Mosterd | Dijon
    195 gr
    5,59 €/kg
    €1,09
  • Verse | Tijm
    20 gr
    82,50 €/kg
    €1,65