Recept zoekresultatenVarkensbrochettes met lente-uitjes en Thaise lak
Delhaize logo
  • Varkensbrochettes met lente-uitjes en Thaise lak

Varkensbrochettes met lente-uitjes en Thaise lak

Score

4 op 5
Bijgerechten
Varkensbrochettes met lente-uitjes en Thaise lak

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • limoensap
  • suiker
  • sojasaus
  • koriander
  • knoflook
  • rood pepertje
  • citroengrasstengels

Begin met koken

Snijd varkensmedaillons ‘Savourette’ in blokjes en rijg ze met groenten op houten satéstokken. Gril ze met een beetje olijfolie en smeer ze halverwege de baktijd in met een lekkere smaakvolle lak.

Ultrafijngehakte citroengrasstengels, knoflook, koriander en kleine rode peper, gemengd met sojasaus, limoensap en suiker. Mix alle ingrediënten fijn tot een mooie lak.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Bijgerechten
  • Varkensbrochettes met lente-uitjes en Thaise lak