Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenUienconfituur met sinaasappel en kruiden
Delhaize logo
  • Uienconfituur met sinaasappel en kruiden

Uienconfituur met sinaasappel en kruiden

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Aperitief
Uienconfituur met sinaasappel en kruiden

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 25 g boter
  • 250 g kristalsuiker
  • 2 kruidnagels
  • 1 stuk steranijs
  • 1/2 koffielepel wijnazijn
  • 1 appelsienen
  • 700 g rode en gele uien

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 15 min. kooktijd

  1. Pel en snipper een mix van rode en gele uien. Fruit ze 5 min. op een zacht vuurtje in een kookpot met boter en kristalsuiker. Voeg de kruidnagels, steranijs, wijnazijn en het sinaasappelsap toe. Breng aan de kook en laat 15 min. koken tot je grote luchtbellen ziet.
  2. Giet in een pot die je vooraf in kokend water hebt ondergedompeld, sluit en draai om tot volledige afkoeling. Bewaar max. 2 maanden in de koelkast. Serveer als garnituur bij patés, pensen, hamburgers, kaas …
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Internationaal
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Diner
Herfst
Aperitief
  • Uienconfituur met sinaasappel en kruiden