Turkse pide

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g lamsgehakt zonder kruiden
- 1/4 puntpaprika
- 6 gerimpelde zwarte olijven
- 2 el tomatensaus ‘Alle Erbe’ Bertolli
- 2 el yoghurt ‘Turkish Style’
- 1 el olijfolie
- 2 takjes bladpeterselie
- 6 zachte groene pepers op azijn
- 1/2 zakje pitakruiden
- 250 g kefir (voor het deeg)
- 250 g bloem (+ voor het werkblad) (voor het deeg)
- 2 el olijfolie (voor het deeg)
- 1 kl zout (voor het deeg)
- 250 g lamsgehakt zonder kruiden
- 1/4 puntpaprika
- 6 gerimpelde zwarte olijven
- 2 el tomatensaus ‘Alle Erbe’ Bertolli
- 2 el yoghurt ‘Turkish Style’
- 1 el olijfolie
- 2 takjes bladpeterselie
- 6 zachte groene pepers op azijn
- 1/2 zakje pitakruiden
- 250 g kefir (voor het deeg)
- 250 g bloem (+ voor het werkblad) (voor het deeg)
- 2 el olijfolie (voor het deeg)
- 1 kl zout (voor het deeg)