Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

NIEUW NIEUW NIEUWOns nieuw exclusief abonnement is er! Delhaize delivery +, dat is onbeperkt je boodschappen thuis leveren vanaf € 10 per maand.Lees meer

Recept zoekresultatenTrio van dips: Linzendip met butternut en kurkuma
Delhaize logo
  • Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkumaA

Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkuma

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Sauzen en specerijen
Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkumaA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 citroen
  • 240 g linzen (in blik)
  • 1/2 koffielepel kurkuma
  • 1/2 kl currypoeder
  • 1 snuifje Espelettepeper
  • peper en zout
  • 500 g butternut bio
  • 1 kl olijfolie

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Snijd de butternut in blokjes (met de schil) en stoom ze ± 10 min. Mix ze met de linzen (gespoeld en uitgelekt), het citroensap en de rest van de ingrediënten.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 147; energie (kCal): 35; vetten (g): 0,8; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 4; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 89,18
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Aperitief
Sauzen en specerijen
  • Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkumaA