Recept zoekresultatenTrio van dips: Dip met witte bonen, spinazie, citroen en komijn
Delhaize logo
  • Trio van dips: Dip met witte bonen, spinazie, citroen en komijn
    A

Trio van dips: Dip met witte bonen, spinazie, citroen en komijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegan
Bijgerechten
Trio van dips: Dip met witte bonen, spinazie, citroen en komijnA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 300 g jonge spinazie
  • 1 citroen
  • 240 g witte reuzebonen uit blik
  • 1 kl olijfolie
  • 2 takjes verse tijm
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • 1 snuifje piment d'espelette
  • peper en zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spinazie | Bio

Delhaize

Spinazie | Bio

300 gr

Bio

€3,99

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Witte bonen | Reuze

Delhaize

Witte bonen | Reuze

240 gr

€0,89

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Kruiden | Komijn | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Komijn | Gemalen

38 gr

€2,05

Kruiden | Espelettepeper

Market Fresh

Kruiden | Espelettepeper

40 gr

€8,99

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€23,45

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Stoom de spinazie 5 min, laat schrikken onder koud water en wring met de vingers uit. Mix de spinazie samen met 1 el geraspte citroenzeste, het citroensap, de witte bonen (gespoeld en uitgelekt) en de rest van de ingrediënten.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 249; energie (kCal): 59; vetten (g): 1,3; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 6; suikers (g): 0,7; vezels (g): 4; eiwitten (g): 3,9; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 88,62
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 249; energie (kCal): 59; vetten (g): 1,3; verzadigde vetten (g): 0,2; koolhydraten (g): 6; suikers (g): 0,7; vezels (g): 4; eiwitten (g): 3,9; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 88,62
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Aperitief
Bijgerechten
  • Trio van dips: Dip met witte bonen, spinazie, citroen en komijn
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spinazie | Bio

Delhaize

Spinazie | Bio

300 gr

Bio

€3,99

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Witte bonen | Reuze

Delhaize

Witte bonen | Reuze

240 gr

€0,89

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Kruiden | Komijn | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Komijn | Gemalen

38 gr

€2,05

Kruiden | Espelettepeper

Market Fresh

Kruiden | Espelettepeper

40 gr

€8,99

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€23,45