Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTournedos met stilton
Delhaize logo
  • Tournedos met stilton

Tournedos met stilton

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Tournedos met stilton

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 25 cl lichte verse room
  • 6 cl madera
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 g stilton
  • zout
  • 4 tournedos
  • Zwarte peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
  2. Verwarm een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. Smeer de tournedos met de olijfolie in, leg ze in de hete pan en laat ze dichtschroeien gedurende 1 min. aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel aan beide kanten verder bakken, afhankelijk van je eigen smaak.
  3. Doe er peper en zout op. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Giet de madera in de pan, roer de aanbaksels los, voeg dan de room en de verkruimelde stilton toe. Laat op een matig vuur 2 tot 3 min. inkoken tot een mooi homogene saus. Leg er de tournedos in en laat nog 30 sec. sudderen.
  4. Serveer meteen met gebakken krielaardappelen of met frietjes en een salade van veldsla met walnoten.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Tournedos met stilton