Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Hazelnootpasta 400g" van het merk Delhaize Bio niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten
Delhaize logo
  • Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Kinderen,Terug naar school
Hoofdgerecht
Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • zout
  • 2 rollen kruimeldeeg
  • 200 g snijbonen, diepvries
  • 150 g tonijn in eigen nat
  • 2 doosjes gedroogde tomaten in olijfolie
  • 400 g guacamole Delhaize
  • 1 Romeinse sla
  • 1/2 citroen
  • zwarte peper van de molen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruimeldeeg | Vers
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gebroken prinsessenbonen
    600 gr
    1,92 €/kg
    €1,15
  • Tonijn | Natuur
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Guacamole | Mild
    200 gr
    15,00 €/kg
    €3,00
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min. + 20 min. kooktijd

    1. Ouder: Kook de snijbonen gedurende 5 min. in kokend water. Laat ze uitlekken en spoel ze af met koud water. Laat de gedroogde tomaten uitlekken en houd de olie bij. Laat de tonijn in eigen nat uitlekken. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg een blad bakpapier op een ovenplaat.
    2. Kind: Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Verkruimel de tonijn en meng hem met de snijboontjes en de gedroogde tomaten. Peper.
    3. Kind: Leg het deeg op het werkblad. Gebruik een kom om er 4 schijven uit te snijden. Doe hetzelfde met het andere deeg. Leg 1 lepel vulling op de helft van de cirkel. Doe wat koud water op de rand van het deeg, plooi het in twee en druk goed op de randen om ze dicht te kleven. Leg de flappen op de ovenplaat bedekt met bakpapier.
    4. Ouder: Zet in de oven en bak gedurende 20 min.
    5. Kind: Was de sla en snijd hem in stukken. Giet wat olie en een beetje citroensap over de gedroogde tomaten.
    6. Ouder: Haal de flappen uit de oven.
    7. Dien de flappen op met de krokante salade en de guacamole.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Kinderen,Terug naar school
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Tonijnflappen, gesneden boontjes en gedroogde tomaten

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruimeldeeg | Vers
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gebroken prinsessenbonen
    600 gr
    1,92 €/kg
    €1,15
  • Tonijn | Natuur
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Guacamole | Mild
    200 gr
    15,00 €/kg
    €3,00