Toasts met geitenkaas
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Vegetarisch
Overig
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 potje tapenade van zwarte olijven
- 1 rol kruimeldeeg
- 1 zachte geitenkaas
- enkele blaadjes platte peterselie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012080100188700000
F1992040300177200000
F2009112400384940000
Reeds in je keuken
F2013030500385200000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Rol het deeg open en snij er rondjes uit met de uitsteker.
- Bak het deeg gedurende ± 5 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
- Beleg met geitenkaas en laat nog ± 5 minuten bakken tot wanneer de kaas goudgeel is.
- Werk af met een beetje tapenade en peterselie.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Overig
Overig
Andere
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012080100188700000
F1992040300177200000
F2009112400384940000
Reeds in je keuken
F2013030500385200000