Tatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 20 g boter
- 25 g amandelpoeder
- 50 g griessuiker
- 1 niet al te rijpe mango
- 10 cl room
- 1 plak kruimeldeeg
- 1 stukje verse gember (+/- 2 cm)
- 12 suikerklontjes (80 g)
- 5 cl water (voor de griessuiker)
- 2 eetlepels water (voor de suikerklontjes)
- 20 g boter
- 25 g amandelpoeder
- 50 g griessuiker
- 1 niet al te rijpe mango
- 10 cl room
- 1 plak kruimeldeeg
- 1 stukje verse gember (+/- 2 cm)
- 12 suikerklontjes (80 g)
- 5 cl water (voor de griessuiker)
- 2 eetlepels water (voor de suikerklontjes)