Chipolata met ajuin, puree en geroosterde blokjes pastinaak
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Belgische | oesterzwammen | Bio
200 gr
€2,99
Bertagni
Tagliatelle
500 gr
€3,85
Herta
Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden
100 gr
€2,29
Delhaize
Spinazie | Bio
2 × 300 gr
€7,98
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Tip
Het kookvocht van de pasta bevat zetmeel. Dat zorgt voor een goed gebonden romige saus die lichter is dan wanneer je enkel room zou gebruiken.
Toon:
Delhaize
Belgische | oesterzwammen | Bio
200 gr
€2,99
Bertagni
Tagliatelle
500 gr
€3,85
Herta
Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden
100 gr
€2,29
Delhaize
Spinazie | Bio
2 × 300 gr
€7,98
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25