Recept zoekresultatenTagliatelle met courgettes en gerookte zalm
Delhaize logo
  • Tagliatelle met courgettes en gerookte zalm
    B
Tagliatelle met courgettes en gerookte zalmB

Tagliatelle met courgettes en gerookte zalm

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 courgettes
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 teentje knoflook
  • 2 lente-uitjes
  • 25 cl lichte room
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 takjes peterselie
  • 1 sjalot
  • 350 g tagliatelle
  • 2 courgettes
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 teentje knoflook
  • 2 lente-uitjes
  • 25 cl lichte room
  • 2 e.l. olijfolie
  • 3 takjes peterselie
  • 1 sjalot
  • 350 g tagliatelle

Begin met koken

: 20 min.
1
Halveer de ongeschilde courgettes in de lengte en snij de helften in plakjes. Bak ze samen met de gehakte sjalot en het geperste lookteentje in de olie in een sauteuse op zacht vuur gedurende 10 min.
2
Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar. Snij de zalm in reepjes. Hak de lente-uitjes en de peterselie.
3
Doe de helft van de courgettes in de beker van de hakmolen. Voeg de room toe en mix tot een homogene saus. Doe de saus bij de courgettes in de pan en laat 2 min. sudderen.
4
Voeg dan de uitgelekte pasta en de gerookte zalm toe. Meng en breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer meteen, bestrooid met de uitjes en de peterselie.
1
Halveer de ongeschilde courgettes in de lengte en snij de helften in plakjes. Bak ze samen met de gehakte sjalot en het geperste lookteentje in de olie in een sauteuse op zacht vuur gedurende 10 min.
2
Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar. Snij de zalm in reepjes. Hak de lente-uitjes en de peterselie.
3
Doe de helft van de courgettes in de beker van de hakmolen. Voeg de room toe en mix tot een homogene saus. Doe de saus bij de courgettes in de pan en laat 2 min. sudderen.
4
Voeg dan de uitgelekte pasta en de gerookte zalm toe. Meng en breng op smaak met peper en zout.
5
Serveer meteen, bestrooid met de uitjes en de peterselie.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 396; energie (kCal): 94; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 10,3; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 509,67
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 396; energie (kCal): 94; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 10,3; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 509,67
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Atlantische zalm | Gerookt

Delhaize

Atlantische zalm | Gerookt

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,25

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.

Delhaize

Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.

25 cl

€3,19

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Sjalotten | Verpakt | Bio

Delhaize

Sjalotten | Verpakt | Bio

500 gr

Bio

€4,39

Pasta | Tagliatelle

De Cecco

Pasta | Tagliatelle

500 gr

€4,25

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€20,75