Recept zoekresultatenTagliata van secreto iberico met gegrilde groenten
Delhaize logo
  • Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Hoofdgerecht
Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 kleine biocourgettes
  • 1 bussel groene asperges
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 bosje basilicum Pistou
  • 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
  • 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
  • 1 dl olijfolie
  • Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Courgettes | Per pakje van 2 | Bio | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1990072600395300000
  • Asperges | Groen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2019052200038390000
  • Lookbol | Netje
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    75 gr
    19,87 €/kg
    €1,49
    F2008102300300430000
  • Rozemarijn | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
    F2021022500077600000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min

    1. Haal het vlees uit de verpakking en laat het op kamertemperatuur rusten.
    2. Maak de salsa: mix de basilicum samen met 1 dl olie, 1 teentje knoflook, 80g pijnboompitten en peper en zout in de blender fijn.
    3. Warm een grote grillpan op een hoog vuur op.
    4. Snijd de courgettes in lange plakjes. Leg ze in een grote schaal met de asperges. Besprenkel de groenten met 3 el olijfolie, gehakte rozemarijn en een geperst teentje knoflook. Kruid met zout en met enkele draaien van de 'chili explosion'-molen. Meng goed alles goed en gril de groenten (in meerdere keren). Houd ze warm.
    5. Bestrijk de secreto iberico lichtjes met olie, breng op smaak en gril 2 à 3 min aan elke kant. Voeg de rest van de pijnboompitten toe en gril ze lichtjes.
    6. Snijd het vlees in sneetjes en dien het op met de gegrilde groenten. Bestrooi met pijnboompitten en overgiet met een beetje saus. smakelijk!

    Kooktip

    • Gegrilde asperges blijven heelkrokant. Je kunt ze naar smaakeerst enkele minuten stomen.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Recepten voor elke dag
    Diner,Lunch
    Hoofdgerecht
    • Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Courgettes | Per pakje van 2 | Bio | Cat1
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1990072600395300000
  • Asperges | Groen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2019052200038390000
  • Lookbol | Netje
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    75 gr
    19,87 €/kg
    €1,49
    F2008102300300430000
  • Rozemarijn | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    77,50 €/kg
    €1,55
    F2021022500077600000
  • Deze recepten kan je ook leuk vinden