Tagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen

Tagliata van rundvlees met wasabisaus en stoemp met oesterzwammen
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
  • 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 80 g mayonaise met citroen
  • 250 g oesterzwammen
  • 2 el olijfolie
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 10 cl verse room
  • 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
  • 2 el wasabi
  • peper
  • 700 g rundfiletsteaks "Angus Beef" dik gesneden
  • 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 80 g mayonaise met citroen
  • 250 g oesterzwammen
  • 2 el olijfolie
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 10 cl verse room
  • 4 poignées x een handvol schoongemaakte rucola
  • 2 el wasabi
  • peper