Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
Delhaize logo
  • Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 sneetjes peperkoek
  • 1 potje peren op rode wijn
  • 200 g rendiersteak
  • 50 g spek
  • 125 g verse geitenkaas
  • enkele blaadjes verse dragon
  • zout
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 sneetjes peperkoek
  • 1 potje peren op rode wijn
  • 200 g rendiersteak
  • 50 g spek
  • 125 g verse geitenkaas
  • enkele blaadjes verse dragon
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 min en laat hem vervolgens 10 min rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
3
Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
4
Snijd de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
5
Snijd het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
6
Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 min en laat hem vervolgens 10 min rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
3
Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
4
Snijd de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
5
Snijd het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
6
Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.
Nutritionele informatie
Energie: 259 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Control+ | Peperkoek | Fructose

Céréal

Control+ | Peperkoek | Fructose

300 gr

€3,29

Peren | Half | Siroop | Blik

Delhaize

Peren | Half | Siroop | Blik

455 gr

€1,65

Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden

Herta

Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden

100 gr

€2,29

Pyramide | Geiten

Soignon

Pyramide | Geiten

150 gr

€2,95

Dragon

Delhaize

Dragon

20 gr

€1,79

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€11,97