Tagliata van everzwijn en gebakken pompoenblokjes


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 everzwijnsteaks
- 4 keer een handvol jonge spinazieblaadjes
- 7 e.l. olijfolie
- 2 el olijfolie met look
- 2 el balsamicoazijn
- 1 afgestreken el Provençaalse kruiden
- peper
- 800 g pompoen (nettogewicht, geschild)
- 4 everzwijnsteaks
- 4 keer een handvol jonge spinazieblaadjes
- 7 e.l. olijfolie
- 2 el olijfolie met look
- 2 el balsamicoazijn
- 1 afgestreken el Provençaalse kruiden
- peper
- 800 g pompoen (nettogewicht, geschild)