Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om sommige producten van het merk « Häagen-Dazs » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Delhaize logo
  • Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsausB

Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

3 op 5
Gluten vrij
Voorgerecht
Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsausB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
  • 1 biobutternut
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 g boter
  • 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
  • 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)
  • 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • 50 g carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
  • 50 g rucola
  • 50 g parmigiano

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Rund | Lendebiefstuk | Belgisch
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1997042100533000000
  • Pompoen | Blokjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    600 gr
    2,65 €/kg
    €1,59
    Afhaling vanaf 22/09
    S2012081000271530000
  • Fond | Kalf
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    19 cl
    7,11 €/l
    €1,35
    S1997101600013690000
  • Fond | Rund
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    19 cl
    7,11 €/l
    €1,35
    S1997101600013700000
  • Begin met koken

    1. Haal 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g) uit de koelkast.
    2. Schil 1 biobutternut en snijd hem in blokjes. Fruit ze op een hoog vuur in een grote braadpan met 1 el olijfolie en 30 g boter. Verlaag het vuur zodra de butternutblokjes goudbruin zijn en bak ze nog 10 min op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
    3. Giet 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl) en 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl) in een steelpan en laat ze voor ²⁄₃ inkoken op een hoog vuur.
    4. Schroei de lendenbiefstukken 1 min per kant snel dicht op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg. Leg ze op een plank en bedek ze met aluminiumpapier.
    5. Haal de steelpan met de ingekookte fond van het vuur en roer er al kloppend 120 g koude boter in kleine stukken onder. Voeg 1 goed uitgelekte bokaal ‘carpaccio van zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g) toe.
    6. Snijd de biefstukken in dikke sneetjes en dresseer ze op de borden met de butternutblokjes, 50 g rucola en 50 g parmigiano in grote schilfers. Overgiet het vlees met saus, kruid met peper en dien op.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 533; energie (kCal): 128; vetten (g): 9,6; verzadigde vetten (g): 4,9; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 8,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 963,84
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Voorgerecht
    • Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsausB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Rund | Lendebiefstuk | Belgisch
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1997042100533000000
  • Pompoen | Blokjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    600 gr
    2,65 €/kg
    €1,59
    Afhaling vanaf 22/09
    S2012081000271530000
  • Fond | Kalf
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    19 cl
    7,11 €/l
    €1,35
    S1997101600013690000
  • Fond | Rund
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    19 cl
    7,11 €/l
    €1,35
    S1997101600013700000