Recept zoekresultatenTagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Delhaize logo
  • Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
    B
Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsausB

Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
  • 1 biobutternut
  • 1 el olijfolie
  • 150 g boter
  • 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
  • 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)
  • 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • 50 g carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
  • 50 g rucola
  • 50 g parmigiano
  • 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
  • 1 biobutternut
  • 1 el olijfolie
  • 150 g boter
  • 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
  • 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)
  • 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • 50 g carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
  • 50 g rucola
  • 50 g parmigiano

Begin met koken

1
Haal 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g) uit de koelkast.
2
Schil 1 biobutternut en snijd hem in blokjes. Fruit ze op een hoog vuur in een grote braadpan met 1 el olijfolie en 30 g boter. Verlaag het vuur zodra de butternutblokjes goudbruin zijn en bak ze nog 10 min op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
3
Giet 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl) en 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl) in een steelpan en laat ze voor ²⁄₃ inkoken op een hoog vuur.
4
Schroei de lendenbiefstukken 1 min per kant snel dicht op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg. Leg ze op een plank en bedek ze met aluminiumpapier.
5
Haal de steelpan met de ingekookte fond van het vuur en roer er al kloppend 120 g koude boter in kleine stukken onder. Voeg 1 goed uitgelekte bokaal ‘carpaccio van zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g) toe.
6
Snijd de biefstukken in dikke sneetjes en dresseer ze op de borden met de butternutblokjes, 50 g rucola en 50 g parmigiano in grote schilfers. Overgiet het vlees met saus, kruid met peper en dien op.
1
Haal 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g) uit de koelkast.
2
Schil 1 biobutternut en snijd hem in blokjes. Fruit ze op een hoog vuur in een grote braadpan met 1 el olijfolie en 30 g boter. Verlaag het vuur zodra de butternutblokjes goudbruin zijn en bak ze nog 10 min op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
3
Giet 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl) en 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl) in een steelpan en laat ze voor ²⁄₃ inkoken op een hoog vuur.
4
Schroei de lendenbiefstukken 1 min per kant snel dicht op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg. Leg ze op een plank en bedek ze met aluminiumpapier.
5
Haal de steelpan met de ingekookte fond van het vuur en roer er al kloppend 120 g koude boter in kleine stukken onder. Voeg 1 goed uitgelekte bokaal ‘carpaccio van zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g) toe.
6
Snijd de biefstukken in dikke sneetjes en dresseer ze op de borden met de butternutblokjes, 50 g rucola en 50 g parmigiano in grote schilfers. Overgiet het vlees met saus, kruid met peper en dien op.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 533; energie (kCal): 128; vetten (g): 9,6; verzadigde vetten (g): 4,9; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 8,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 963,84
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 533; energie (kCal): 128; vetten (g): 9,6; verzadigde vetten (g): 4,9; koolhydraten (g): 2; suikers (g): 1,1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 8,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 963,84
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Andere wereldkeuken
Gluten vrij
Vaderdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Biefstuk | Gepeld | Rund  | Belgisch

Delhaize

Biefstuk | Gepeld | Rund | Belgisch

+/- 200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€3,14

ButternutBlokjes| Bio

Delhaize

ButternutBlokjes| Bio

5 × 450 gr

Bio

€10,95

Fond | Kalf | Bruin

Delhaize

Fond | Kalf | Bruin

22 cl

€3,99

Bouillon | Rund | Vetarm

365

Bouillon | Rund | Vetarm

120 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,46

Heel truffel | Zomer

Gaillard

Heel truffel | Zomer

50 gr

€14,99

Rucola | Verpakt

Delhaize

Rucola | Verpakt

100 gr

€1,29

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Boter | Mini | Zacht

Carlsbourg

Boter | Mini | Zacht

16 x 12,5 gr

€6,29

Totaal:
+/-€37,41