Recept zoekresultatenTaart met vis en kerstomaten
Delhaize logo
  • Taart met vis en kerstomatenA

Taart met vis en kerstomaten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

4 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Taart met vis en kerstomatenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • rol kruimeldeeg
  • 2 eetlepels fijne mosterd
  • 1 koffielepel Italiaanse kruiden
  • 500 g kerstomaatjes (kleuren naar keuze)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 350 g rode poonfilets
  • 1 handvol rucola
  • zout
  • Zwarte peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruimeldeeg | Vers
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    230 gr
    3,48 €/kg
    €0,80
    F2012031300134000000
  • Mosterd | Fijnproever
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2006053000007610000
  • Kruiden | Italiaans
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    35 gr
    84,29 €/kg
    €2,95
    S2009121808001530000
  • Kerstomaten
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    6,18 €/kg
    €3,09
    F2015030200328500000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min.

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg en zet de taart 8 min. in de oven.
    2. Halveer ondertussen de kerstomaten en meng ze met de olijfolie, de Italiaanse kruiden, peper en zout. Snij de visfilets overlangs in twee, verwijder daarbij het centrale deel waar veel graten in zitten. Kruid met peper en zout.
    3. Bestrijk de bodem van de taart met de mosterd, bedek met de kerstomaten en leg er de vis bovenop. Laat 15 min. in de oven bakken.
    4. Leg de rucola in het midden van de taart. Serveer warm.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 591; energie (kCal): 141; vetten (g): 8; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 2; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 407,63
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Overig
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Taart met vis en kerstomatenA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruimeldeeg | Vers
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    230 gr
    3,48 €/kg
    €0,80
    F2012031300134000000
  • Mosterd | Fijnproever
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2006053000007610000
  • Kruiden | Italiaans
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    35 gr
    84,29 €/kg
    €2,95
    S2009121808001530000
  • Kerstomaten
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    6,18 €/kg
    €3,09
    F2015030200328500000