Vlinder met chocolade en verse vruchten
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
€3,79
Werbomont
Verse kaas | Artisanaal | Bio
250 gr
€2,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Kooktip
De reine-claudes zullen geleidelijk aan in het beslag zinken. Door ze erop te leggen vermijd je dat ze tot op de bodem zinken.
Toon:
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Eieren | Mix kaliber | Bio
6 st
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Kaneel | Gemalen
38 gr
€3,79
Werbomont
Verse kaas | Artisanaal | Bio
250 gr
€2,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55