Stoofvlees op Vlaamse wijze met peperkoek


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el mosterd van Dijon
- 50 g boter
- 33 cl bruin bier
- 2 grote uien
- 1 teentje knoflook
- 1 runderbouillonblokje
- 2 dl water
- 1 kruidentuiltje
- 1 kg extra mager runderstoofvlees
- 2 sneden peperkoek
- 2 wortelen
- 2 el mosterd van Dijon
- 50 g boter
- 33 cl bruin bier
- 2 grote uien
- 1 teentje knoflook
- 1 runderbouillonblokje
- 2 dl water
- 1 kruidentuiltje
- 1 kg extra mager runderstoofvlees
- 2 sneden peperkoek
- 2 wortelen