Stoofpotje van linzen met chipolata’s en Espelettepeper


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g chipolata’s
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 1 ui
- 1 preiwit
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- 200 g kleine, Spaanse linzen (« Luengo ») of « Bio » blonde linzen
- 1 kleine groene paprika
- 200 g gerookte spekblokjes
- gehakte bladpeterselie
- 1 kl Espelette-piment
- 1 wortel
- 1 tomaat
- 250 g aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 60 cl koud water
- 400 g chipolata’s
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 1 ui
- 1 preiwit
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- 200 g kleine, Spaanse linzen (« Luengo ») of « Bio » blonde linzen
- 1 kleine groene paprika
- 200 g gerookte spekblokjes
- gehakte bladpeterselie
- 1 kl Espelette-piment
- 1 wortel
- 1 tomaat