Stoofpot van fazant en dahl van linzen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el mosterdzaadjes (voor de saus)
- 1 rode peper (voor de afwerking)
- 15 g verse koriander (voor de afwerking)
- 50 g gehakte pistaches (voor de afwerking)
- peper en zout (voor de saus)
- 2 el kurkumapoeder (voor de saus)
- 2 el korianderpoeder (voor de saus)
- 1 el komijnpoeder (voor de saus)
- 1 el olijfolie (voor de saus)
- 2 el rietsuiker (voor de saus)
- 2 dl kokosmelk (voor de saus)
- 1 citroen (het sap, voor de saus)
- 4 cm gember (voor de saus)
- 400 g tomatenblokjes uit blik (voor de saus)
- 8 fazantenbouten
- 4 el Indisch currypoeder (voor de saus)
- 3 uien (voor de saus)
- 10 g tijm
- 5 g laurier
- 3 dl gevogeltefond
- 1 el honing
- 2 dl vers sinaasappelsap
- 50 g gedroogde veenbessen
- 50 g notenmengeling (hazelnoten, walnoten, pistachenoten …)
- 12 zachte, gedroogde abrikozen
- 200 g koraallinzen
- 8 sneetjes gerookt spek
- 1 el mosterdzaadjes (voor de saus)
- 1 rode peper (voor de afwerking)
- 15 g verse koriander (voor de afwerking)
- 50 g gehakte pistaches (voor de afwerking)
- peper en zout (voor de saus)
- 2 el kurkumapoeder (voor de saus)
- 2 el korianderpoeder (voor de saus)
- 1 el komijnpoeder (voor de saus)
- 1 el olijfolie (voor de saus)
- 2 el rietsuiker (voor de saus)
- 2 dl kokosmelk (voor de saus)
- 1 citroen (het sap, voor de saus)
- 4 cm gember (voor de saus)
- 400 g tomatenblokjes uit blik (voor de saus)
- 8 fazantenbouten