Fish sticks met aardappel-preipuree en tartaarsaus
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Merguez | 100% Lam | Celtic
+/- 200 gr
+/-€3,50
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Euro Fresh Food
Original | Greek Feta
200 gr
€2,59
Delhaize
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
3 × 90 gr
€8,07
Delhaize
Olijven met look
260 gr
€3,69
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 30 min
Kooktip
Feta, oregano en olijven geven een Grieks accent.
Toon:
Delhaize
Merguez | 100% Lam | Celtic
+/- 200 gr
+/-€3,50
Delhaize
Aardappel | Vastkokend 1kg
1 kg
€2,79
Euro Fresh Food
Original | Greek Feta
200 gr
€2,59
Delhaize
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
3 × 90 gr
€8,07
Delhaize
Olijven met look
260 gr
€3,69
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25