Steaks gevuld op Florentijnse wijze

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 steak (± 150 g)
- 1/2 bol mozzarella di bufala
- 10 halve tomaten, halfzongedroogd in olie (40 g)
- 6 grote basilicumblaadjes
- olijfolie
- 8 cl balsamicoazijn
- 2 poignées jonge spinazieblaadjes
- peper
- zout
- 2 steak (± 150 g)
- 1/2 bol mozzarella di bufala
- 10 halve tomaten, halfzongedroogd in olie (40 g)
- 6 grote basilicumblaadjes
- olijfolie
- 8 cl balsamicoazijn
- 2 poignées jonge spinazieblaadjes
- peper
- zout