Op de barbecue gerookte forelfilets en bloemkoolcrème
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
2 × 300 gr
€13,58
Armando
Pasta | Italiaans | Chitarra
500 gr
€2,19
Pastis 51
Pastis | 45% Alc
70 cl
€21,25
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Bereidingstijd: 30 min. (+1 u. marineertijd)
Tip: Wees voorzichtig bij het flamberen van de garnalen: als je het niet gewend bent, doe dan niet alle pastis er in één keer in en doe het in 2 of 3 keer.
Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
2 × 300 gr
€13,58
Armando
Pasta | Italiaans | Chitarra
500 gr
€2,19
Pastis 51
Pastis | 45% Alc
70 cl
€21,25
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Oregano
30 gr
€5,75
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95