Recept zoekresultatenSpaghetti met cannellinibonen
Delhaize logo
  • Spaghetti met cannellinibonen
    A
Spaghetti met cannellinibonenA

Spaghetti met cannellinibonen

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g spaghetti
  • 240 g witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
  • 800 g gepelde tomaten in blokjes
  • 2 stengels groene selder
  • 1 ui
  • geraspte parmezaan
  • 1 snufje cayennepeper
  • enkele gehakte bladpeterselie
  • peper
  • zout
  • 4 el olijfolie
  • 500 g spaghetti
  • 240 g witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
  • 800 g gepelde tomaten in blokjes
  • 2 stengels groene selder
  • 1 ui
  • geraspte parmezaan
  • 1 snufje cayennepeper
  • enkele gehakte bladpeterselie
  • peper
  • zout
  • 4 el olijfolie

Begin met koken

: 25 min
1
Hak de ui en snij de selder fijn. Bak ze 5 min. in de olie in een stoofpot op middelhoog vuur.
2
Voeg de tomaten en de cayennepeper toe, laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
3
Verwarm intussen voor de spaghetti een grote hoeveelheid gezouten water in een kookpot.
4
Giet de cannellinibonen af en spoel ze goed onder koud water. Doe ze bij de in de stoofpot met de saus en laat alles nog 5 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte peterselie toe.
5
Serveer met de beetgaar gekookte spaghetti. Dien de parmezaan apart op.
1
Hak de ui en snij de selder fijn. Bak ze 5 min. in de olie in een stoofpot op middelhoog vuur.
2
Voeg de tomaten en de cayennepeper toe, laat 10 min. op zacht vuur sudderen.
3
Verwarm intussen voor de spaghetti een grote hoeveelheid gezouten water in een kookpot.
4
Giet de cannellinibonen af en spoel ze goed onder koud water. Doe ze bij de in de stoofpot met de saus en laat alles nog 5 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte peterselie toe.
5
Serveer met de beetgaar gekookte spaghetti. Dien de parmezaan apart op.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 509; energie (kCal): 121; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 17; suikers (g): 3; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 5,1; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 942,95
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 509; energie (kCal): 121; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 17; suikers (g): 3; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 5,1; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 942,95
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Vegetarisch
Kids,Veggie - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pasta | Spaghetti n.5

Barilla

Pasta | Spaghetti n.5

500 gr

€1,89

Witte bonen | Reuze

Hak

Witte bonen | Reuze

2 × 235 gr

€5,10

Tomaten | Gepeld | Blokjes

Elvea

Tomaten | Gepeld | Blokjes

2 x 400 gr

€2,99

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€17,30