
Spaghetti al ragù GiuSeppe
door Seppe Nobels


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 stengels bleekselderij
- 2 wortelen
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- peper
- zout
- 2 el tomatenconcentraat
- 500 g tomaten
- 1 kleine courgette
- 150 g champignons
- 1 ui, versnipperd
- 2 el boter + extra
- 500 g gemengd gehakt
- 2 blaadjes laurier
- 400 g spaghetti
- 1 klont boter
- 1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
- 100 g emmentaler of gruyère, geraspt
- 2 stengels bleekselderij
- 2 wortelen
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- peper
- zout
- 2 el tomatenconcentraat
- 500 g tomaten
- 1 kleine courgette
- 150 g champignons
- 1 ui, versnipperd
- 2 el boter + extra
- 500 g gemengd gehakt
- 2 blaadjes laurier
- 400 g spaghetti
- 1 klont boter