Recept zoekresultatenSpaghetti al ragù GiuSeppe
Delhaize logo
  • 00:00
    00:00
    A
  • Spaghetti al ragù GiuSeppe

Spaghetti al ragù GiuSeppe

door Seppe Nobels

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 60 min.

Budget

Score

4 op 5
Hoofdgerecht
Spaghetti al ragù GiuSeppeA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 wortelen
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • peper
  • zout
  • 2 el tomatenconcentraat
  • 500 g tomaten
  • 2 stengels bleekselderij
  • 100 g emmentaler of gruyère, geraspt
  • 1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
  • 1 klont boter
  • 400 g spaghetti
  • 2 laurierblaadjes
  • 500 g gemengd gehakt
  • 2 el boter + extra
  • 1 ui, versnipperd
  • 150 g champignons
  • 1 kleine courgette

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Wortelen
    1+1 gratis
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Fijngesneden look
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Tomatenconcentraat | Dubbel
    2 x 140 gr
    7,82 €/kg
    €2,19
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 min. + 30 min. kooktijd

    1. Maak de courgette, de wortelen, de selderij en de champignons schoon. Snijd de groenten in stukjes.Stoof de ui en de knoflook in de boter. Doe er het gehakt en de tomatenpuree bij en laat meebakken.
    2. Voeg er de in stukjes gesneden groenten aan toe en laat ze meestoven. Pel de tomaten en snijd ze in stukken. Doe ze bij de groenten en het gehakt. Voeg er de laurier aan toe. Kruid met peper en zout. Laat de saus 30 minuten sudderen op een laag vuur.
    3. Kook de spaghetti gaar. Doe de saus in een kom. Giet de spaghetti af. Smelt een klont boter in de pan waarin je de saus gemaakt hebt en doe er de spaghetti bij. Roer om.
    4. Serveer de spaghetti met de saus en werk af met peterselie en emmentaler of gruyère.

      Wil je tijd winnen bij het koken? Dan is de kant-en-klare saus Belgonaise een lekkere oplossing. Je vindt meer info hierover op www.green-cuisine.be.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Belgisch
    Hoofdgerecht
    • 00:00
      00:00
      A
    • Spaghetti al ragù GiuSeppe

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Wortelen
    1+1 gratis
    1 kg
    1,15 €/kg
    €1,15
  • Fijngesneden look
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Tomatenconcentraat | Dubbel
    2 x 140 gr
    7,82 €/kg
    €2,19