Sorbet van piña colada met exotische fruitsla
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegan
Eindejaar,Barbecue
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 50 cl ananassap
- 25 cl bananensap
- exotisch fruit naar keuze: babyananas, mango, papaja, kiwi, granaatappel, passievrucht, enz.
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat en/of kaneel
- 20 cl kokosmelk
- 1 koffielepel vanillearoma
- 12 cl witte rum
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2008071500208170000
S2021021100508740000
S2004090100099080000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Meng de fruitsappen, de kokosmelk, de rum, het vanillearoma en de gekozen specerij in een voorraaddoos met platte bodem. Sluit en laat ongeveer 8 uur opstijven in de diepvriezer. Bewerk het mengsel elk uur met een vork om een smeuïge sorbet te verkrijgen.
- Verdeel, net voor het opdienen, het in plakjes gesneden fruit over de borden en werk elk bord af met 2 quenelles van sorbet.
- Serveer meteen.
Kooktip
Begin vooral niet aan de bereiding 's avonds, want 's morgens vind je dan één grote ijsblok in de diepvriezer!
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Spaans
Vegan
Eindejaar,Barbecue
Overig
Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2008071500208170000
S2021021100508740000
S2004090100099080000
Laad nog 1 producten