Soezen met citroen en limoncello

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g kristalsuiker
- 6 cl melk
- 7 dl water
- 65 g boter (voor het deeg)
- 1 snufje zout
- 70 g gezeefde patisseriebloem
- 2 groot eieren op kamertemperatuur (voor het deeg)
- 1 groot ei (voor de room)
- 1 onbehandelde citroen (bio)
- 40 g boter (voor de room)
- 2 el maïzena
- 7 cl limoncello
- 30 g witte chocolade
- 1 kl zonnebloemolie
- 2 zure hosties
- 100 g kristalsuiker
- 6 cl melk
- 7 dl water
- 65 g boter (voor het deeg)
- 1 snufje zout
- 70 g gezeefde patisseriebloem
- 2 groot eieren op kamertemperatuur (voor het deeg)
- 1 groot ei (voor de room)
- 1 onbehandelde citroen (bio)
- 40 g boter (voor de room)
- 2 el maïzena
- 7 cl limoncello
- 30 g witte chocolade
- 1 kl zonnebloemolie
- 2 zure hosties